UT GIET AON!

Nou, voorlopig gaat het behoorlijk voorspoedig… ik ben nu 15 kilo kwijt! En ik begin dat écht wel te merken. Enigste ellende in de laatste 2 maanden is de pijn aan m’n linkse pols, van jicht naar een constante pijn en een enorm verlies aan kracht. Daardoor kon ik bijvoorbeeld niet fietsen… stuur vast houden lukt niet!

WE GAAN DOOR

Woensdag 20 september ben ik in het Catharinaziekenhuis geweest voor een eventuele Gastric Bypass. Ik wil zoveel mogelijk op eigen kracht afvallen, maar mijn fysieke ellende vraagt toch écht om een definitievere, snellere oplossing die me naar een fors lager gewicht brengt.

OPERATIE ÉÉN

Als het traject volgens schema verloopt ben ik over een paar maanden aan de beurt voor de maagverkleining. Dan zou ik volgens de specialisten nog een 40 tot 50 kilo af kunnen vallen (uitgaande van mijn huidige 137 kilo). Dan ben ik in totaal een ‘héle mens’ kwijt. Grote voordeel is dan dat ik geholpen kan worden aan mijn hernia van de buikwand. Dat is een scheur in het spierweefsel, een bult waardoor mijn ingewanden het liefst naar buiten klauteren ter grootte van een voetbal.

OPERATIE TWEE

Het herstel van mijn buikwand, een omgedraaide-T-vormige snee waarmee ze alles wegzagen aan vel- en vetoverschot, een matje voor de buikinhoud leggen en dan alles dicht-klussen. Met als gevolg een strakke Adonis!

MAAR EERST VERDER OP EIGEN KRACHT

Over een maand moet ik weer naar het Catharinaziekenhuis voor een verdere screening… en voor die dag wil ik nog een aantal kilos kwijt, dat gaat me lukken. Hoe lichter dat ik ben, hoe beter mijn conditie is… des te veiliger ga je de operatie in.

U bent weer op de hoogte!

3 gedachten over “UT GIET AON!”

  1. Marc, ik wins dich krach en mood toe, en hoop op een bevredigend resultaat, maar ondanks of leever dankzij allesalles (wat ik lees) vind ik dich geweldig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *