DIK ÉN BOOSAARDIG

Afvallen met Slankie, de persoonlijke afvalrace van Marc OveresHéél soms ben ik boos op mezelf, en deze week was dat meerdere keren het geval. Ik heb eigenlijk nog nooit ergens spijt van gehad in m’n leven, maar als ik andere mannen van rondom de vijftig levensjaren voorbij zie joggen terwijl ik uitgeteld op m’n bankje voor Hubér zit… dan denk ik:

“Hoe heeft het in Godsnaam zo ver kunnen komen? Hoe ben ik van sportman naar ‘kreupel-dik-menneke’ vervallen?”

VROEGER

Was ik minstens drie uur per dag met sport bezig, wielrennen, héél veel krachtsport en steppen van Atlas tot bij Fit Focus, tafeltennis bij TTC Asterix, voetbal bij SVB, door het bos rennen op eigen houtje met een gewichtsvestje om (dat hoeft nou niet meer)… en dat zeven dagen per week. Eén blok oerkracht en conditioneel onoverwinnelijk. Dat ultieme gevoel van ‘being on Top of the World’ was heerlijk om te hebben en om vast te houden.

DE HORECA

Natuurlijk een slap excuus, maar het is wel de realiteit. De onregelmatigheid, de vele uren, de passie voor eten en (teveel) drank heeft me de das om gedaan. Ik begon aan mijn carriere in de Horeca met 105 kilo… en heb daarna zelfs een piek van 170 kilo gehad. Nu ben ik op de terugweg, en vastbesloten om ook de conditie en kracht weer op te waarderen.

THE FAT & FURIOUS

Bij die groep hoor ik momenteel…. maar ik hoop over enkele maanden weer bij de THE FAST & FURIOUS te belanden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *