NOG HÉÉL EVEN

Afvallen met Slankie, de persoonlijke afvalrace van Marc OveresDan duik ik onder de 140 kilo grens… het gaat gruwelijk langzaam… maar wel gestaag.

KILOTJE PER WEEK

Ik eet bewust, zeker niet teveel… en heb al een week of zeven geen druppel bier meer gehad. Dat heeft geresulteerd in een gewichtsverlies van zo’n 10 kilo waarvan de laatste 4 iets langer dan 4 weken in beslag genomen hebben.

LATE NIGHT KLUIVEN

Vrijdag heb ik na een gezellige avond wel heerlijk bij Mimoe Joseph gegeten…. daar viel me meteen op dat zo’n schotel er nu dus echt niet meer in past. De oogjes zien mogelijkheden, maar het lijf was sterker…

WATER, WATER, WATER EN NOG ‘NS WATER

Dat valt me niet tegen, ik heb de light-limo’s afgezworen… dat is geen must… maar die houden de behoefte aan zoet in leven… en sinds ik alleen maar water drink is mijn onverzadigbare dorst behoorlijk afgenomen.

OERKOKEN

Die behoefte groeit met de dag, ik vind het geweldig om de tijd te nemen voor het ‘buiten koken’, niks zo mooi als boven een vuurtje in zo’n ketel te rommelen! Ik denk dat ik vandaag maar eens Paella ga maken in de ‘Dutch Oven’… daar heb ik al een paar dagen zin in!

ENFIN

Ik heb het gevoel dat ik m’n huidige levensstijl zonder problemen vol kan houden. Het eten was eigenlijk al niet zo’probleem… en het bier… daar kan ik goed van af blijven. Er is ook geen tussenweg, ik kan niet ‘één glaasje voor de gezelligheid’ drinken. Als ik er ééntje naar binnen schud, dan ga ik overstag… dat weet ik van mezelf, dan is het hek van de brouwerij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *